Livrare și retur

Politica de livrare

Produsele sunt livrate la adresa indicată de către Client în comandă. Termenul de livrare este stabilit în rezumatul comenzii, înainte de confirmarea comenzii de către Client prin tasta "Trimite comanda".

Se vor folosi serviciile de curierat puse la dispoziţie de Fan Courier. Comenzile vor fi trimise în 48h de la plasarea comenzii pe llamaandcactus.com pe întreg teritoriul Romaniei cu exceptia localitatilor pentru care Fan Courier percepe taxa pentru kilometri aditionali. În perioadele cu promoţii, termenele de livrare vor creşte cu 1-2 zile. Iar în perioadele speciale (sarbatori oficiale, Black Friday etc.) vom onora livrarea comenzilor în maxim 7 zile lucrătoare.

Costurile de transport vor fi suportate de PAMPAM RETAIL SRL. La fiecare comandă expediată se ataşează dovada achiziţionării (factură fiscală). Coletul va fi adus la ușa clientului, vei fi contactat de curier prin telefon în ziua livrării.

Politica de retur

Clientul are dreptul de a se retrage din contractul de vânzare fără a indica motivul, pe baza dispozițiilor legale și a principiilor de mai jos.

Scopul nostru este de a garanta satisfacția clientului. În cazul în care, indiferent de motiv, nu ești mulțumit de comanda plasată, poți exercita dreptul de a returna produsele cumpărate în termen de treizeci (30) zile de la data la care ai a intrat în posesia produselor sau când o a treia persoană, alta decât transportatorul, indicată de tine, a intrat în posesia acestora.

Clientul va trimite produsele care fac obiectul retragerii din contract la adresa poştală: PAMPAM RETAIL SRL, Bld. Constantin Brancoveanu nr. 15, bl. B17, sc. 1, et. 3, ap. 10, sector 4, Bucuresti, CP 041434, cu mențiunea "llamaandcactus.com - Retur". Articole returnate trebuie să fie transportate înapoi la furnizor în termen de treizeci (30) zile de la data la care l-ai informat pe acesta cu privire la decizia de a te retrage din contract.

Pentru a exercita dreptul de retragere din contract, ne poți contacta la adresa de mail hello@llamaandcactus.com, cu mențiunea "llamaandcactus.com - Retur", in termen de treizeci (30) zile după ce primești produsele. Returul este gratuit (la adresa de livrarea vom trimite un curier pentru a ridica produsele).

Termeni si conditii de retur

Dreptul de a returna produsele se consideră exercitat în mod corect după ce următoarele condiții au fost îndeplinite în totalitate:

  • cererea de retur trimisă direct prin e-mail la hello@llamaandcactus.com;
  • produsele nu au fost folosite, purtate sau spălate;
  • produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original;
  • produsele returnate trebuie să fie livrate la furnizor în termen de treizeci (30) zile de când ai informat furnizorul cu privire la decizia de a te retrage din contract;
  • produsele nu trebuie să fie deteriorate.

Produse defectuase

In cazul in care produsele prezinta defecte te rugam sa ne contactezi la adresa de mail hello@llamaandcactus.com in care sa ne comunici detalii despre produs si defectele in cauza.

Pentru retur vom trimite un curier pentru a ridica produsele de la adresa de livrare.

Odata primit produsul, il vom examina si vei primi o notificare pe email in legatura cu dreptul la restituirea platii sau la inlocuirea produsului. Restituirea platii sau inlocuirea produsului se va face in termen de paisprezece (14) zile de la data confirmarii trimise prin email.

In cazul existentei unui defect, produsele defectuase vor fi rambursate in totalitate iar returul este gratuit. Restituirea se va face prin transfer bancar în contul furnizat în cererea de rambursare.

Perioada de retur si procedurile

După ce llamaandcactus.com a primit produsele returnate și verifică dacă produsele îndeplinesc toate cerințele, vei primi un e-mail în care vei fi informat dacă produsele returnate au fost acceptate, sau, în cazul în care a fost detectata o scădere a valorii produselor returnate, veți primi un e-mail care vă informează suma dedusă din restituire. Procedura de rambursare va începe în termen de paisprezece (14) zile din momentul în care llamaandcactus.com a verificat că returul a fost efectuat în conformitate cu condițiile de mai sus. Restituirea se va face prin transfer bancar în contul furnizat în cererea de rambursare.