Ai întrebări?

Ne găsești pe chat în fiecare zi, 10 a.m. - 6 p.m.

Comenzi

Ce fac dacă vreau să-mi modific comanda?

Procesăm comenzile într-un timp foarte scurt, dar vom face tot posibilul să ajustăm comanda în funcție de orice modificare poate apărea. Cea mai bună modalitate de a modifica sau anula o comandă este să ne scrii pe chat în fiecare zi, 10 a.m. - 6 p.m.

Care este starea comenzii mele?

Pentru a afla mai multe detalii despre comanda ta nu ezita să ne scrii la hello@llamaandcactus.com sau via Facebook Messenger, @llamaandcactus.com.

Cum comand același produs de mai multe ori?

Dacă ești interesat să comanzi același produs de mai multe ori (de ex. unul pentru tine și unul pentru prietena ta cea mai bună), te rugăm să plasezi câte o comandă separată pentru fiecare produs. Transportul este întotdeauna gratuit, deci nu trebuie să-ți faci griji pentru costuri suplimentare!

Ești interesat să plasezi o comandă mai mare?

Pentru a achiziționa o cantitate mai mare de produse (mai mult de zece), trimite-ne un mail la adresa hello@llamaandcactus.com. Vom fi bucuroși să te ajutăm.

Transport și retur

Când voi primi comanda?

Comanda va fi livrată prin curier rapid în 3 - 5 zile. Și încă o veste bună: Transporul este gratuit!

Unde livrați?

Livrăm pe întreg teritoriul României (3693 localități) cu excepția localităților pentru care Fan Courier percepe taxă pentru kilometri adiționali.

Cât costă transportul?

Transportul este gratuit. De asemenea returul este gratuit.

Pot primi produsele mai repede?

Dacă vrei ca produsele să ajungă mai repede la tine, scrie-ne pe chat în fiecare zi, 10 a.m. - 6 p.m., pentru ca noi să putem verifică împreună cu firma de curierat opțiunile disponibile și costurile suplimentare.

Care este politica de retur?

Satisfacția ta e prioritatea noastră #1. Avem o politică de retur de 30 zile pentru toate perechile de șosete. Dacă întâmpini o problemă, o rezolvăm. Facem refund. Îți trimitem alte șosete. Orice e nevoie. Pur și simplu scrie-ne un mesaj, acum faci parte din familia noastră. Satisfacție. Garantată.

Cum pot să returnez sau să schimb un produs?

Trimite-ne un email la hello@llamaandcactus.com pentru a putea începe procesul de retur sau schimb. De asemenea ne-am bucura să aflăm feedback-ul tău.

Plată

Cum obțin o factură fiscală?

O factură fiscală va fi inclusă în coletul livrat. Dacă ai nevoie de o altă copie, trimite-ne un mail la hello@llamaandcactus.com.

Cum procedez dacă doresc o factură pe firmă?

Dacă dorești ca factură fiscală să fie emisă pe o persoană juridică te rugăm să ne trimiți un mail la hello@llamaandcactus.com imediat după plasarea comenzii.

Relații cu presa

Te rugăm trimite-ne un mail la hello@llamaandcactus.com. Te vom ajuta cu plăcere.